παραδοσιακα online καντε ευκολα
 
 καντε εκδρομες δειτε online
 
​Η εκδρομή ξεκινά από το παλιό λιμάνι της Σαντορίνης. Από εδώ θα ανεβούμε στα Φηρά με το τελεφερίκ. Λεωφορείο θα μας περιμένει εκεί για να μας μεταφέρει στο σημείο εκκίνησης της εκδρομής με τα γαϊδουράκια, κάνοντας μια σύντομη διαδρομή μέσα από τα όμορφα χωριά της Σαντορίνη. Η εκδορμή περιλαμβάνει μια γραφική διαδρομή από τα βόρεια της Καλντέρα στη Σαντορίνη προς τα Φηρά, περνόντας μέσα από το Ημεροβίγλι και το Φηροστεφάνι. Η διαδρομή ολοκληρώνεται στον Καθολικό ΚαΘεδρικό Ναό στα Φηρά. Η διάρκειά της είναι περίπου τρεις ώρες και περιλαμβάνει ένα διάλειμμα 25 λεπτών στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία με πανέμορφή θέμα προς την Καλντέρα, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε τοπικά σαντορινιά προϊόντα όπως τυρί, κρασί και τις πεντανόστιμες ντομάτες.
 
  δειτε σαντορινη εκδρομες γαιδουρακια

Χρήσιμα
 κρατηση γαιδουρακια δειτε ευκολαΚατά τη διάρκεια της εκδρομής θα συνοδεύεστε διαρκώς από εκπαιδευμένους Ημιονηγούς, μέλη του τοπικού Συλλόγου.
 κρατηση γαιδουρακια δειτε ευκολαΌλα τα ζώα λαμβάνουν άριστη φροντίδα και περιποίηση κάθε στιγμή.
 κρατηση γαιδουρακια δειτε ευκολαΣυνιστούμε άνετα ρούχα και παπούτσια, γυαλιά ηλίου και βέβαια νερό, κατά τη διάρκεια της εκδρομής.

 

 σαντορινη ευκολα δειτε καντε

 

 

 

Santorini travel tours hotels
ξενοδοχεία, εκδρομές, Σαντορίνη,onlineξενοδοχεία, εκδρομές, Σαντορίνη,onlineξενοδοχεία, εκδρομές, Σαντορίνη,onlineξενοδοχεία, εκδρομές, Σαντορίνη,onlineξενοδοχεία, εκδρομές, Σαντορίνη,online