δειτε μοναδικες πουλμαν online
 
 καντε δειτε μοναδικες σαντορινη
 

Το ταξιδιωτικό γραφείο Water Blue στη Σαντορίνη διαθέτει το δικό του ιδιόκτητο στόλο από οκτώ κλιματιζόμενα πούλμαν, δίνοντάς σας έτσι τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε εκδρομές σε όλες τις περιοχές και τα σημαντικά αξιοθέατα της Σαντορίνης με τον πιο άνετο και οικονομικό τρόπο. Στους προορισμούς συμπερλαμβάνονται όλα τα γραφικά χωριά του νησιού, όωπς το Ημεροβίγλι, η Οία και το Φηροστεφάνι, καθώς και ο αρχαιολογικός χώρος του Ακρωτηρίου και το Ηφαίστειο.

 

Παρακαλούμε σημειώσατε ότι για την υλοποίηση κράτησης απαιτείται ένας minimum αριθμός συμμετοχών 10 ατόμων. Οι τιμές είναι διαθέσιμες κατόπιν ζήτησης και εξαρτώνται βέβαια από τον συνολογικό αριθμό συμμετεχόντων. Παρέχονται υπηρεσίες ξενάγησης, ενω διατίθενται ειδικές τιμές για groups.

 
 εκδρομες γρηγορα ευκολα σαντορινη

Τα πούλμαν
 online γρηγορα εκδρομες σαντορινηΌλα τα πούλμαν είναι πλήρως κλιματιζόμενα και σε άριστη τεχνική κατάσταση.
 online γρηγορα εκδρομες σαντορινηΟι οδηγοί των πούλμαν είναι άρτια εκπαιδευμένοι και με πολυετή εμπειρία στις τουριστικές υπηρεσίες.
 online γρηγορα εκδρομες σαντορινηΗ κατανάλωση φαγητού και το κάπνισμα δεν επιτρέπονται μέσα στο πούλμαν.
 
Σημαντικά :
 chance tours coach islandΣυγκεκριμένες διαδρομές και εκδρομές μπορούν να προγραμματιστούν κατόπιν ζήτησής σας,
 chance tours coach islandΣημείο αναχώρησης και επιστροφής είναι τα γραφεία του Water Blue, εκτός αν έχει προγραμματιστεί κάτι διαφορετικό.
 chance tours coach islandΠαρέχονται υπηρεσίες ξενάγησης, με επιπλέον χρέωση.

 

 

 γρηγορα ευκολα μοναδικες εκδρομες

 

 

Santorini travel tours hotels
ξενοδοχεία, εκδρομές, Σαντορίνη,onlineξενοδοχεία, εκδρομές, Σαντορίνη,onlineξενοδοχεία, εκδρομές, Σαντορίνη,onlineξενοδοχεία, εκδρομές, Σαντορίνη,onlineξενοδοχεία, εκδρομές, Σαντορίνη,online