γραφεια water δειτε αυτοκινητων
 

Τα κεντρικά γραφεία του Water Blue βρίσκονται στη Μεσαριά της Σαντορίνης, ενώ λειτουργούν και δύο υποκαταστήματα, στα Φηρά και το Καμάρι αντίστοιχα. Το προσωπικό του γραφείου είναι άρτια καταρτισμένο και πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει με τις απορίες και τις κρατήσεις σας. Τα γραφεία λειτουργούν καθημερινά από τις 09:00 ως τις 17:00, ωράριο που παρατείνεται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Επιπλέον, μπορείτε στην ιστοσελίδα μας να δείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και λεπτομέρειες για τα πακέτα και τις υπηρεσίες μας, αλλά και να κάνετε τις κρατήσεις σας online.

 

Αν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με το Water Blue σχετικά με ήδη υπάρχουσα κράτησή σας, θα είναι ευκολότερο για σας να χρησιμοποιήσετε τη διαθέσιμη φόρμα στην "Επικοινωνία" στην ιστοσελίδα μας. Πολύ σύντομα θα λάβετε απάντηση στο αίτημά σας.

 
 water ενοικιασεις αυτοκινητων κρατησεις
 
Όταν επισκεφθείτε τη Σαντορίνη, θα είναι χαρά μας να μας επισκεφθείτε στα γραφεία μας και να γνωριστούμε. Είναι πάντα μεγάλη ευχαρίστηση για μας στο Water Blue να γνωρίζουμε τους πελάτες μας από κοντά και να συζητάμε μαζί για την ταξιδιωτική τους εμπειρία στη Σαντορίνη. Το γραφείο μας ιδρύθηκε ως οικογενειακή επιχείρηση και παραμένει οικογενειακή επιχείρηση, γι' αυτό και είναι σημαντικό για μας να αντιλαμβανόμαστε τους πελάτες μας ως επισκέπτες στην ιδιαίτερη πατρίδα μας, τη Σαντορίνη, που αξίζει να απολαύσουν όλα όσα έκαναν το μικρό νησί μας διάσημο σε κάθε γωνιά της γης!
 
 
 γραφεια ενοικιασεις ξενοδοχεια δειτε

Santorini travel tours hotels
ξενοδοχεία, εκδρομές, Σαντορίνη,onlineξενοδοχεία, εκδρομές, Σαντορίνη,onlineξενοδοχεία, εκδρομές, Σαντορίνη,onlineξενοδοχεία, εκδρομές, Σαντορίνη,onlineξενοδοχεία, εκδρομές, Σαντορίνη,online