καντε online water κρατησεις
 

Το ταξιδιωτικό γραφείο Water Blue στη Σαντορίνη ιδρύθηκε το 1955 από την οικογένεια Κουτσογιαννόπουλου, μια από τις παλαιότερες στο νησί. Η εταιρεία επικεντρώθηκε στον εισερχόμενο τουρισμό, προσφέροντας υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα των τουριστικών δραστηριοτήτων. Σήμερα η εταιρεία λειτουργεί ως οικογενειακή επιχείρηση τέταρτης γενιάς, υπό τη διεύθυνση του Δημήτρη Κουτσοφιαννόπουλου και θεωρείται ως μια από τις κορυφαίες τουριστικές επιχειρήσεις στη Σαντορίνη.

 

Το αποτέλεσμα δεκαετιών εμπειρίας και συνεχούς ανάπτυξης και εξέλιξης δε θα μπορούσε να είναι άλλο, παρά υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε κάθε τομέα της τουριστικής δραστηριότητας και χιλιάδες άριστα εξυπηρετημένοι πελάτες από κάθε γωνιά της γης που διάλεξαν και συνεχίζουν να διαλέγουν το Water Blue για τα ταξίδια και τις διακοπές τους στη Σαντορίνη.

 


 
Παρεχόμενες υπηρεσίες

 ξενοδοχεια γραφειο blue γνωριστεΣυνεργασίες με Κρουαζιερόπλοια και Tour Operators.

 ξενοδοχεια γραφειο blue γνωριστεΕκδρομές: Διοργάνωση θαλάσσιων (με σκάφος) και χερσαίων εκδρομών με επαγγελματίες πολύγλωσσους οδηγούς.

 ξενοδοχεια γραφειο blue γνωριστεVIP Tours & Υπηρεσίες: ιδιωτικές εκδρομές με λιμουζίνα Mercedes ML320 (Jeep, το μοντέλο 2008), ιδιωτικές βίλες, ιδιωτικοί οδηγοί, ελικόπτερο ή αεροπλάνο rides, ιδιωτικές κρουαζιέρες με γιοτ σε κοντινά νησιά.

 ξενοδοχεια γραφειο blue γνωριστεΔιαμονή: Όλες οι κατηγορίες Ξενοδοχεία / Ενοικιαζόμενα δωμάτια / Διαμερίσματα / Στούντιο στη Σαντορίνη.

 ξενοδοχεια γραφειο blue γνωριστεΜεταφορές: Λιμάνι / Αεροδρόμιο προς καταλύματα κλπ. Γάμοι: Πολιτικοί & Καθολικοί γάμοι στη Σαντορίνη.

 ξενοδοχεια γραφειο blue γνωριστεΕισιτήρια: Εισιτήρια Ferry.

 ξενοδοχεια γραφειο blue γνωριστεΤαχυμεταφορές: Speedex, UPS.

 ξενοδοχεια γραφειο blue γνωριστεΟμαδικές ξεναγήσεις: Οκτώ ιδιόκτητα κλιματιζόμενα πούλμαν.

 ξενοδοχεια γραφειο blue γνωριστεΙστιοφόρο Σκάφος: ιδιόκτητο παραδοσιακό ξύλινο ιστιοφόρο για 150 άτομα.

 

 blue καντε γνωριστε τουριστικο

 
Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας για να δείτε λεπτομερείς πληροφορίες για όλες τις υπηρεσίες μας. Μπορείτε να δείτε τιμές και τα κοστολόγια σε όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τα πακέτα, καθώς και όλες τις διαδικασίες για να κάνετε τις κρατήσεις μας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για τυχόν περισσότερες πληροφορίες που μπορεί να χρειάζεστε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις διαθέσιμες φόρμες κράτησεις σε κάθε ενότητα για να ζητήσετε διαθεσιμότητα και κράτηση στις υπηρεσίες και τα πακέτα που σας ενδιαφέρουν.
 
 ξενοδοχεια τουριστικο πληροφοριες προφιλ

Santorini travel tours hotels
ξενοδοχεία, εκδρομές, Σαντορίνη,onlineξενοδοχεία, εκδρομές, Σαντορίνη,onlineξενοδοχεία, εκδρομές, Σαντορίνη,onlineξενοδοχεία, εκδρομές, Σαντορίνη,onlineξενοδοχεία, εκδρομές, Σαντορίνη,online