καντε transfer υπηρεσιες αεροδρομιο
 

Το ταξιδιωτικό γραφείο Water Blue στη Σαντορίνη προσφέρει γρήγορες και αξιόπιστες υπηρεσίες transfer για επισκέπτες στο νησί, στις πιο οικονομικές τιμές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διαθέσιμη φόρμα για να προγραμματίσετε online το transfer σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μας ενημερώσετε για την ώρα και το σημείο άφιξής σας. Θα σας περιμένουμε για να σας μεταφέρουμε στο ξενοδοχείο σας ή σε όποιον άλλο προορισμό του νησιού έχετε επιλέξει.

 

Όταν έρθει η ώρα να αναχωρήσετε από την Σαντορίνη το μίνι βαν ή το πούλμαν του Water Blue θα σας παραλάβει για να σας μεταφέρει εγκαίρως στο σημείο αναχώρησής σας, άνετα και γρήγορα!

 
 αεροδρομιο transfers πληροφοριες καντε

Στις τιμές περιλαμβάνονται:
 ατομικα λιμανι transfers υπηρεσιεςΑπλό η μετ' επιστροφής transfer
 ατομικα λιμανι transfers υπηρεσιεςΤα ατομικά transfers δεν είναι ιδιωτικά transfers. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι κατά τη διαδρομή ενδεχομένως να υπάρχουν και άλλα άτομα μαζί σας, στο ίδιο όχημα και διαδρομή. 
 
Σημαντικά:
 ατομικα λιμανι transfers υπηρεσιεςΓια transfers μετά τα μεσάνυκτα ενδέχεται να υπάρχει επιπλέον χρέωση
 ατομικα λιμανι transfers υπηρεσιεςΔεν υπάρχουν ειδικές τιμές για παιδιά
 ατομικα λιμανι transfers υπηρεσιεςΟ τύπος του οχήματος και η διαδρομή εξαρτώνται από την εταιρεία μας και τη διαθεσιμότητα
 ατομικα λιμανι transfers υπηρεσιεςΑν επιθυμείτε να μεταφέρετε κατοικίδιο, πρέπει να το αναφέρετε στην κράτησή σας. Διαφορετικά μπορεί να μην επιτραπεί η επιβίβαση του στο όχημα.
 ατομικα λιμανι transfers υπηρεσιεςΆνθρωπος του γραφείου μας θα βρίσκεται στο σημείο άφιξής σας πριν την αναμενόμενη ώρα άφιξής σας κρατώντας πινακίδα με την επωνυμία του γραφείου μας. Παρακαλούμε να τον προσεγγίσετε όχι αργότερα από 20 λεπτά μετά την τελική άφιξη του πλοίου ή του αεροπλάνου σας.

 κρατηση transfers transfer καντε
 

Santorini travel tours hotels
ξενοδοχεία, εκδρομές, Σαντορίνη,onlineξενοδοχεία, εκδρομές, Σαντορίνη,onlineξενοδοχεία, εκδρομές, Σαντορίνη,onlineξενοδοχεία, εκδρομές, Σαντορίνη,onlineξενοδοχεία, εκδρομές, Σαντορίνη,online